Dr. K&H Health Comes Naturally

Η Dr. K&H είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή φυσικών εκχυλισμάτων (συμπληρώματα διατροφής) για τις γυναίκες, στα διάφορα στάδια της γονιμότητας και τα πρώτα στάδια της μητρότητας. Τα εκχυλίσματα Dr K&H βασίζονται στην μοναδική σύνθεση και εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση της Ofelia Kanes, γιατρού ομοιοπαθητικής ιατρικής, με πάνω από τριάντα χρόνια μελέτης, έρευνας και πρακτικής σε όλο τον κόσμο.

Η Ofelia Kanes συνεργάζεται με την κόρη της Linoy Hoffman, η οποία ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της ως πιστοποιημένη ομοιοπαθητικός, βοηθός μητρότητας (Doula) και σύμβουλος θηλασμού. Η κα Hofman εκπαιδεύει επίσης επαγγελματίες που ασχολούνται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό στην χρήση της ομοιοπαθητικής στην πρακτική τους.

Η σειρά προϊόντων για γυναίκες και βρέφη, ξεκίνησε από την επιθυμία της Dr Ofelia να δώσει την δυνατότητα σε όλο και περισσότερες γυναίκες να βοηθήσουν τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν, χρησιμοποιώντας φυσικά εκχυλίσματα και απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες των εκχυλισμάτων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της φοντίδας των παιδιών τους, ως μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Ιστοσελίδα: drk.center

DrK 01 DrK 11 DrK 10 DrK 09 DrK 08 DrK 07 DrK 06 DrK 05 DrK 03