The APIVITA experience store – Cyprus

H APIVITA παρουσιάζει το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE CYPRUS στη Λευκωσία:

2 όροφοι με έμπνευση από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένοι στην ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς.

 Η APIVITA μέσα από τη διεθνή της διαδρομή 36 χρόνων παρουσιάζει το δεύτερο πρωτοποριακό κατάστημα ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE στη Λευκωσία και μας προσκαλεί όλους να ανακαλύψουμε μια μοναδική, προσωπική εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Η αρχιτεκτονική μελέτη και διαμόρφωση του ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE CYPRUS εκπονήθηκε με πολύ έμπνευση και πάθος ο ταλαντούχος  αρχιτέκτονας Νικόλας Πετρίδης σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα  Ειρήνη Μπούρλου, που έχει δημιουργήσει το βασικό concept των experience stores της APIVITA.  Το πρωτοποριακό κατάστημα στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτήριο στο κέντρο της Λευκωσίας και συμπυκνώνει την ξεχωριστή  φιλοσοφία, τις αξίες και τις πηγές έμπνευσης της APIVITA.

Στους 2 φιλόξενους ορόφους  ξεδιπλώνεται  η δύναμη της φύσης, τα μυστικά της κοινωνίας της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και  η ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς.

Το κατάστημα έχει πολλαπλές καλλιτεχνικές αναφορές:  ο χώρος του ταμείου είναι ειδικά σχεδιασμένο έργο του γλύπτη Νίκου Παπουτσίδη που εμπνέεται από τον κόσμο της APIVITA και τα σύμβολά του.

O αναγνωρισμένος Έλληνας σχεδιαστής Yorgos Eleftheriades δημιούργησε τις στολές του προσωπικού, μετουσιώνοντας σε λιτά, κομψά και λειτουργικά ρούχα την ερμηνεία της APIVITA για το κάλλος, δηλαδή την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά.

Στο ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE πρωταγωνιστές είναι τα προϊόντα, που παρουσιάζονται με μια ιδιαίτερη αισθητική που συνδυάζει παραδοσιακά μοτίβα  με ειδικά διαμορφωμένες μεταλλικές κατασκευές βιομηχανικού ύφους.  Στο κατάστημά μας θα βρείτε 300 προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικής περιποίησης για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.  300 μοναδικά προϊόντα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε όλο τον κόσμο με μια και μόνο υπόσχεση: φυσικά, αποτελεσματικά, ολιστικά.

Στο χώρο του ισογείου, όπου θα βρείτε όλα τα προϊόντα APIVITA, τον επισκέπτη καλωσορίζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοιχτές κυψέλες. Το τραπέζι συμβολίζει την περίφημη ελληνική φιλοξενία, όπου πάντα προσφέρεται ζεστό τσάϊ με μέλι – παραπέμποντας στη σοφία, στη γνώση και στην ελληνική φύση.

Ο δεύτερος όροφος φιλοξενεί το Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη! Οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών και η οροφή  συντίθεται από κρύσταλλο σε μελί χρώμα και ειδικό φωτισμό για να δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης. Στις πρωτότυπες Ιπποκρατικές θεραπείες που προσφέρονται, αποτυπώνεται μοναδικά η εμπειρία της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Ταυτόχρονα, ο δεύτερος όροφος ανήκει και στην γνώση: η αίθουσα  Ιπποκράτης υπόσχεται να γίνει ένα σημείο αναφοράς τόσο για την γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για ‘πράσινες’ συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις.

Το νέο κατάστημα της APIVITA, ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE, είναι το «επιστέγασμα» μίας πολύχρονης εμπειρίας, το απόσταγμα μιας μεγάλης διαδρομής… Όλα αυτά τα χρόνια, οι εμπνεύσεις μας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα, η κοινωνία της μέλισσας και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά, αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να δημιουργήσουμε καινοτόμα φυσικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας.
Περιπλανηθείτε στο χώρο και ανακαλύψτε σε κάθε μας προϊόν, την ιδιαίτερη αξία του, τη μοναδικότητά του, τη φιλοσοφία μας, το όραμά μας για έναν κόσμο πιο πράσινο.

Γιατί APIVITA είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν.  Είναι τρόπος ζωής.

Ζήστε αυτή την εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις στο νέο μας κατάστημα.

Μυρίστε, γευτείτε, αγγίξτε, ακούστε σε ένα χώρο φιλόξενο, άνετο με υψηλή αισθητική.

eHzvHeb2ZtKbgUHo9zOrMdjsMDDhLeuc1uO02so-klYiYd_XUNhzB8uDAVyWR8c6Q    ln7KT821pKcOEuO0r59SkW8wdHfo33pc5EAzDOMs6ZY,9HdWMSpasXMaRCSDsE01kp1hkuwI-WX-dY2Jr5G1B1s,H3ZK_88DPgTDE4Nf7kxAhAML4DuN_Z7ne0S1t5gbAh0

_ACC7809   IMG_3118

DSC_0739