Νέα Aqua Vita! Δίνει ζωή στην επιδερμίδα…

εντατική ενυδάτωση – αναζωογόνηση – προστασία από τη γήρανση

Η APIVITA σας παρουσιάζει το νέο πρόσωπο της AQUA VITA, που ήρθε για να δώσει ζωή στο δικό σας πρόσωπο! Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο ρόλος του νερού στην επιδερμίδα είναι καταλυτικός. Διατηρεί την υγεία των κυττάρων, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της επιδερμίδας και αυξάνει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητά της, προστατεύοντας έτσι από την πρόωρη γήρανση. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η πρόωρη γήρανση ευθύνεται ως επί το πλείστον για τη γήρανση, τότε συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το δέρμα μας από την απώλεια υγρασίας, 24 ώρες το 24ωρο.

Για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την προστασία που τόσο χρειάζεται, απαιτείται δραστική ενυδάτωση, ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά. Για τον σκοπό αυτόν η APIVITA ανέπτυξε τη νέα AQUA VITA, την ολοκληρωμένη της πρόταση για Εντατική Ενυδάτωση, Αναζωογόνηση και Προστασία από την Πρόωρη Γήρανση, με υψηλά ποσοστά φυσικών συνθέσεων που αγγίζουν το 98%.

Η νέα AQUA VITA

 • •  Προσφέρει άμεση ανάκτηση της υγρασίας που χάνει η επιδερμίδα καθημερινά (24ωρη ενυδάτωση) αλλά και αύξηση της ικανότητας διατήρησής της.
 • • Αποκαθιστά και διατηρεί τη νεανικότητα και την ομορφιά της επιδερμίδας.
 • •  Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την περιβαλλοντική ρύπανση.

Εντατική ενυδάτωση χάρη στις φυτοενδορφίνες λυγαριάς εγκεκλεισμένες σε κυκλοδεξτρίνη και λιποσώματα, σε νανογαλάκτωμα βιταμινών C και Ε.

Προστασία από την πρόωρη γήρανση χάρη στο βραβευμένο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και στο έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού.

Ολιστική φροντίδα αναζωογόνησης χάρη στο 100% καθαρό βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι.

Δραστικά συστατικά της νέας AQUA VITA

ΛΥΓΑΡΙΑ (Vitex Agnus Castus) – Ιπποκρατικό φυτό
Η λυγαριά είναι πλούσια σε φυτοενδορφίνες, ανάλογες της β-ενδορφίνης του ανθρώπινου σώματος. Η τοπική εφαρμογή των φυτοενδορφινών ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε τη λυγαριά για την αντιμετώπιση οιδημάτων και φλεγμονών. Ο εγκλεισμός των φυτοενδορφινών λυγαριάς σε κυκλοδεξτρίνη εξασφαλίζει σταθερότητα και εκλεκτική απόδοση. Η ενθυλάκωση των κυκλοδεξτρινών σε λιποσώματα, με τη σειρά της, εξασφαλίζει δράση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ, Καινοτομία APIVITA
Πρόκειται για καινοτόμο μέθοδο εκχύλισης και εγκλεισμού των φλαβονοειδών και πολυφαινολών της πρόπολης. Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών. Αυτό έχει ως τελικό προϊόν ένα εκχύλισμα με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αυξάνουν τη ζωτικότητα των κυττάρων. Εργαστηριακές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του στην προστασία των κυττάρων από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και στη διατήρηση της ζωτικότητάς τουs.
(Εκχύλισμα Πρόπολης/ Propolis Extract, Αρ. Πατέντας 1007520)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ (Sideritis syriaca – Μαλοτίρα)
Το νερό της σύνθεσης του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα* από ελληνικό τσάι του βουνού, μία ακόμη καινοτομία της APIVITA. Το έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού προσφέρει αντιοξειδωτική δράση ανώτερη από εκείνη του πράσινου τσαγιού.
*Περίπου το 70% της σύνθεσης μιας κρέμας, είναι νερό. Άρα τόσο η ποιότητα όσο ο εμπλουτισμός αυτού σε δραστικά συστατικά είναι σημαντική παράμετρος ποιότητας και αποτελεσματικότητας του τελικού προϊόντος. Το νερό στο οποίο γίνεται η έγχυση παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA και είναι εξαιρετικά χαμηλής ηλεκτρικής αγωγιμότητας, συνεπώς εξαιρετικά υψηλής καθαρότητας (

100% ΚΑΘΑΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΕΡΑΝΙ (Geranium Graveolens)
Το γεράνι επιδρά ευεργετικά τόσο στο δέρμα όσο και στη διάθεσή. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες (δερματίτιδα, έκζεμα), έχει επουλωτικές ιδιότητες, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, αναζωογονεί, δίνει λάμψη και συνολικά εξισορροπεί την επιδερμίδα. Όσον αφορά στη διάθεση, τονώνει, αναζωογονεί, δρα ως χαλαρωτικό του νευρικού συστήματος, προκαλεί ευεξία και ισορροπία στον οργανισμό.

Φυσική– Αποτελεσματική – Ολιστική περιποίηση

Φυσική, γιατί η φυσικότητα των σύνθεσεών της αγγίζει το 98%. Επίσης ΔΕΝ περιέχει PARABENS, ΣΙΛΙΚΟΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΒΟΥΤΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ. H συσκευασία της είναι φιλική προς το περιβάλλον δεδομένου ότι πρόκειται για ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο χαρτί, FSC certified που προέρχεται από δάση η διαχείριση των οποίων γίνεται με αειφόρους μεθόδους. Επιπλέον δεν έχει υποστεί χλωρίωση (μέθοδος λεύκανσης η οποία επιβαρύνει το περιβάλλον) και δεν περιέχει βαρέα μέταλλα.

Αποτελεσματική, βάσει 20 Μελετών που αποδεικνύουν ότι

• Διεγείρει σημαντικά την παραγωγή των πρωτεϊνών κατά 58% (μετά από 3 ημέρες, Ιn Vitro)
• Βελτιώνει την ενυδάτωση κατά 21% (μετά από 28 ημέρες, μελέτη In Vivo*)
•Μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού κατά 18% (μετά από 28 ημέρες, μελέτη In Vivo*)
•Βελτιώνει την ελαστικότητα κατά 16% (μετά από 28 ημέρες, μελέτη In Vivo*)

*Μετρήσεις με όργανα και κλινική αξιολόγηση από δερματολόγο, σε 30 γυναίκες ηλικίας από 20 έως 50 ετών, για 28 ημέρες χρήσης.

Ολιστική, γιατί ενυδατώνει, προστατεύει από το περιβάλλον και την πρόωρη γήρανση, και επιδρά θετικά στη διάθεσή.

Η νέα AQUA VITA διατίθεται σε 3 τύπους

• Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης για Λιπαρές-Μικτές Επιδερμίδες, 98% φυσική σύνθεση
• Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης για Κανονικές-Ξηρές Επιδερμίδες, 95% φυσική σύνθεση
• Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης για Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες, 97% φυσική σύνθεση

Και αποτελεί ένα από τα βήματα της ολιστικής περιποίησης προσώπου της APIVITA, για υγιή και όμορφη επιδερμίδα.

Ολιστική περιποίηση προσώπου APIVITA

Με έμπνευση από την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη, όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου APIVITA συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους και συνεργούν για να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

 1. 1. Καθαρισμός με πλενόμενα προϊόντα της σειράς Cleansing, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απελευθέρωσης της επιδερμίδας από τους ρύπους.
 2. 2. Απολέπιση με scrub των σειρών Face Scrubs & Masks καθώς και Express Beauty, η οποία προσφέρει κυτταρική ανανέωση και λάμψη.
 3. 3. Βαθύς καθαρισμός με μάσκες των σειρών Face Scrubs & Masks καθώς και Express Beauty, ο οποίος απελευθερώνει τους πόρους και προσφέρει στυπτική δράση.
 4. 4. Μάσκες ομορφιάς από τις σειρές Face Scrubs & Masks καθώς και Express Beauty, που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα λόγω των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που περιέχουν.
 5. 5. Serum της σειράς Natural Serum, τα οποία μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της κρέμας, έχουν υψηλή συγκέντρωση συστατικών και διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
 6. 6. Βασική περιποίηση με προϊόντα της νέας σειράς AQUA VITA, για εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία από την πρόωρη γήρανση.
 7. 7. Αντηλιακή προστασία από τη σειρά SUNCARE, η σημαντικότερη φροντίδα για τη θωράκιση από την πρόωρη γήρανση.
 8. 8. Άσκηση, Διατροφή & Υγιεινός Τρόπος Ζωής, απαραίτητες προϋποθέσεις για την υγεία και την ομορφιά.

Η νέα AQUA VITA παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο, Αττικής.